tag:blogger.com,1999:blog-7721833119626989644.post5187876133652537544..comments2024-03-08T17:53:40.678+01:00Comments on K'lary, penaty, szwarc, mydło i powidło: Kwaśna minaK'larahttp://www.blogger.com/profile/12889468337237557488noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7721833119626989644.post-42300179896675438622014-05-01T14:48:47.417+02:002014-05-01T14:48:47.417+02:00Super post. Bedziesz robić octy?Super post. Bedziesz robić octy?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7721833119626989644.post-29207455511584964212014-04-26T10:05:06.447+02:002014-04-26T10:05:06.447+02:00I bez żadnych dodatków, typu ocet spirytusowy mają...I bez żadnych dodatków, typu ocet spirytusowy mający dać kwaśność. Robi się taki domowy zakwas żurkowy mimochodem (mąka, woda, czosnek - zamieszać) :) więc warto go mieć w domu. Żurek na domowym zakwasie jest pyszny.K'larahttps://www.blogger.com/profile/12889468337237557488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7721833119626989644.post-51524852243675283632014-04-25T17:15:41.296+02:002014-04-25T17:15:41.296+02:00Robię żurek w domu, bo jest lepszy...Robię żurek w domu, bo jest lepszy...Aga Agrahttps://www.blogger.com/profile/10993629938043797957noreply@blogger.com