tag:blogger.com,1999:blog-7721833119626989644.post7224176854673733595..comments2024-03-08T17:53:40.678+01:00Comments on K'lary, penaty, szwarc, mydło i powidło: SkrzypidłoK'larahttp://www.blogger.com/profile/12889468337237557488noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7721833119626989644.post-17272843596981094322013-08-03T09:46:34.371+02:002013-08-03T09:46:34.371+02:00Ocet wyłącznie w cieniu. Zarówno w czasie wytwarza...Ocet wyłącznie w cieniu. Zarówno w czasie wytwarzania się octu jak i potem w przechowaniu, trzymamy ocet w ciemnym (szafka kuchenna) i w temperaturze pokojowej. Ocet nie lubi lodówki, traci tam swoje właściwości prozdrowotne.K'larahttps://www.blogger.com/profile/12889468337237557488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7721833119626989644.post-72730950652673882442013-08-02T21:01:39.894+02:002013-08-02T21:01:39.894+02:00witam
ocet ma naciągać na słońcu czy w cieniu??witam <br />ocet ma naciągać na słońcu czy w cieniu??Anielskaanielahttps://www.blogger.com/profile/10438220852059446710noreply@blogger.com